Tilaus ja toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

* Tuotteiden hinnat sisältävät alv 10%, 14% tai 24%.
* Tuotteiden kohdalla ilmoitettu paino on nettopaino.
* Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Veloitamme palautuskulut (4,90 €) tuotteiden palautuksesta tai noutamatta jätetyistä tilauksista. Jos alkuperäisen tilauksen summa laskee palautuksen jälkeen toimituskuluvapaan summan alle, veloitamme myös alkuperäisen tilauksen kohdalta hinnaston mukaiset toimituskulut.

Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse juva(a)q-point.fi tai puhelimitse  050 366 0107.

Toimitamme vain Suomen sisällä. Emme toimita tuotteita ulkomaille.

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. 

Tarkemmat toimitusehdot

Toimitusaika

Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustapa

Postipaketti

* Noudetaan Postista tai pakettiautomaatista.
* Lähetyksen hinta määräytyy tuotteen painon ja koon mukaan lopullinen hinta näkyy ostoskorissa
* Mahdollistaa noutamisen myöhään iltaisin ja viikonloppuisin
* Perillä tavallisesti seuraavana arkipäivänä lähettämisestä
* Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun tilaus on noudettavissa
* Noutamista odottavaa lähetystä säilytetään yksi viikko

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Toimitusten pakkaaminen

Käytämme lähetyksissämme kierrätys- ja uusiomateriaaleja, ylijäämä sanomalehtiä ja meille tulevissa toimituksissa käytettyjä pahvilaatikoita. Tämän vuoksi lähetystemme pakkausmateriaalit vaihtelevat jonkin verran.

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Veloitamme palautuskulut (4,90 €) tuotteiden palautuksesta. Jos alkuperäisen tilauksen summa laskee palautuksen jälkeen toimituskuluvapaan summan alle, veloitamme myös alkuperäisen tilauksen kohdalta hinnaston mukaiset toimituskulut. Ekolon hyväksymän reklamaation viallisista tuotteista tai muuten virheellisestä toimituksesta voi palauttaa veloituksetta. 

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen juva(a)q.point.fi.fi tai puhelimitse numeroon 050 366 0107.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

* Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
* Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
* Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen).

Ilmoituksen jälkeen asiakaspalautus tehdään lähimpään Postiin.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen juva(a)q-point.fi tai puhelimitse  050 366 0107Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Pidätämme myös oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Noutamattomat tilaukset

Mikäli asiakas ei nouda tilausta noutopisteestä ja se palautuu takaisin myymäläämme, voi asiakas halutessaan perua tilauksen tai pyytää uutta lähetystä. Noutamattoman paketin perumisesta vähennämme asiakkaalle palautettavasta summasta palautumisesta aiheutuneet todelliset lähetys- ja palautuskulut. Mikäli asiakas haluaa, että myymäläämme palautunut tilaus lähetetään uudelleen, perimme palautumisesta aiheutuneet todelliset palautuskulut sekä uudelleenlähetyksestä aiheutuvat lähetyskulut 4,90€ .

Noutamatta jättäminen ei täytä 14 vrk palautusoikeuden ehtoja eikä sitä lasketa tilauksen palauttamiseksi.

Yhteystiedot

Wood Park Oy / Q-point
Tulostie 1
51900 JUVA

p. 050 366 0107
sähköposti: juva(a)q-point.fi